Kommende kamper

Rosenborg – PSV

Torsdag 03/10 er det klappet og klart for at RBK skal spille sin 2. kamp i gruppespillet mot PSV Eindhoven. Laget spiller i den øverste divisjonen i Nederland (Eredivise) og har en lang historie med mange ulike bragder opp i gjennom tiden, og har vunnet imponerende 24 trofeer i denne divisjonen.

De har startet sin sesong meget godt og ligger nå på 2. plass i Eredivise med like mye poeng som Ajax som ligger på 1. som leder med målforskjell. I løpet av 8 kamper har de 6 seiere og 2 uavgjort i Nederland, i tillegg til at de vant sin første kamp i Europaligaen 3-2 over Sporting Lisboa.

I motsetning til PSV tapte RBK sin første kamp i gruppespillet og har en uavgjort og en seier i Eliteserien siden siste de spilte i Europaligaen. Dette blir en hard kamp for Rosenborg, men de har hjemmebanefordelen i tillegg til at de er svært interessert i å rette opp inntrykket fra forrige gruppespillkamp i Europaligaen.

Vi håper på fulle tribuner og en skikkelig god kamp fra rosenborg sin side i denne 2. gruppespillkampen på Lerkendal Stadion i Trondheim.
Følg med videre for våre tanker og analyser etter kampen.