Kommende kamper

Landslagspause og skuffelser

Det har gått i overkant 2 uker siden RBK ble slått 4-1 av PSV i den 2. gruppespillkampen i Europaligaen. Bare 3 dager etter reiste RBK til Rogaland, for å spille den 24. kampen i Eliteserien mot Haugesund. Begge kampene har hatt en viktig betydning for å samle poeng til både eliteserien, og for avansement i Europaligaen. Men på grunn av sykdom og skader, i tillegg til at RBK spiller under pari endte det også med et 2-1 tap mot Haugesund. Treneren til Rosenborg er lite fornøyd med resultatene, og sier at laget har gått rundt som Zombier.(Se videolink nederst på siden)

De to påfølgende ukene har det vært landslagsfotball som har vært i fokus på de store sportskanalene. Norge har spilt to svært viktige kamper for å kunne kvalifisere seg til EM i 2020. Rosenborg-spillerne Even Hovland og Bjørn Maars Johnsen var begge i aksjon i disse kampene. Norge gjorde en god figur både mot Spania og Romania, men begge kampene endte med uavgjort som resulterte i at vi ikke klarte det hele nasjonen håpet på – nemlig å kvalifisere oss til EM. Men på den gode siden ligger det fortsatt en mulighet til å kvalifisere seg gjennom Nations League som spilles i Mars.

I helgen som var så spilte RBK den 25. kampen i Eliteserien hvor de møtte Kristiansund på bortebane. Kampen endte på et skuffende vis med 2-2 og rosenborg gikk glipp av viktige poeng i enda en serie-runde. Formen til Rosenborg har bare gått nedover siden de var veldig nærme å kvalifisere seg til Champions League. Vi håper de dårlige prestasjonene vil gi spillerne en større motivasjon til å endre den dårlige trenden. Det hadde vært en stor skuffelse om RBK ryker ut av Europaligaen for 2. året på rad kun fordi de under-presterer. Vi vet at Rosenborg er gode nok til å hamle opp med mange av de gode lagene i Europa og kunne matche deres nivå.

Førstkommende Torsdag er det klart for den 3. kampen i gruppespillet, og RBK møter Sporting Lisboa i Portugal. Følg med videre her så vil det komme mer informasjon fortløpende om den kommende kampen, og analyse etter kamp.
Vi har i alle fall trua!

Link til Video: https://video.eurosport.no/fotball/eliteserien/2017/kritisk-horneland-vi-har-gatt-rundt-som-zombier_vid1248883/video.shtml
Bilde: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *