Kommende kamper

Sporting CP- Rosenborg

Mens det bare blir kaldere og kaldere og snøen har lagt seg flere steder i Norge, skal RBK dra ned til sydligere strøk for å spille mot Sporting CP i den 3. gruppespillkampen i Europaligaen. Sporting CP holder til i byen og hovedstaden Lisboa som ligger i portugal og har en rekke store bragder å briefe med fra back in the days. De siste 10 årene har Sporting havnet litt i skyggen av rivalene Benfica og Porto, men likevel klart å karre seg til en topp 3 plassering 7 av disse 10 årene. Hittil i gruppespillet har Sporting totalt 3 poeng som kommer fra tap mot PSV og en seier mot Lask Linz. Så sånn tabellen er nå så er Rosenborg de alene i bunn av tabellen i gruppe D med 0 poeng. 

For at Rosenborg skal ha noe som helst sjanse for avansement ut av gruppespillet er det nødvendig at de begynner å sanke inn noen poeng. De siste to ukene har det endt med et tap og en uavgjort i Eliteserien for RBK, noe som tyder på en dalende form fra hvordan de spilte i August/september. Det ville vært ekstremt synd om Rosenborg skulle ødelegge sine sjanser for sluttspill i europaligaen på et sånt vis, når vi vet de kan bedre.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *