Kommende kamper

Rosenborg i poengnød

Det har nå gått 11 dager siden Rosenborg gikk på enda en skrell mot Sporting CP i Lisboa hvor de tapte 1-0. Bare 3 dager etterpå var det duket for en ny viktig kamp for RBK, da de skulle spille mot serieleder og rivalen Molde.
Som de fleste andre derbyer så var denne kampen også preget av høyt tempo, aggressivitet og lidenskap, blant spillerne og fansen som befant seg både på og utenfor gressmatta. Allerede etter 45 minutter dro RBK-spissen Alexander Søderlund på seg et rødt kort, noe som kunne se ut til å bli meget skjebnesvangert for Rosenborg i en sånn kamp. Men på et overraskende vis klarte likevel RBK å heve seg over Molde, og slå de 3-1 på hjemmebane. Dermed tok Rosenborg 3 svært viktige poeng i Eliteserien, for å klatre seg opp på topp 3. For å vise til hvor høyt tenningsnivået var under kampen, trykk for på linken nederst for å se hva Søderlund gjorde etter utvisningen.

5 dager senere var det en ny kamp i Eliteserien som stod på agendaen for Rosenborg. Turen gikk ned til Drammen for å spille mot Strømsgodset som har hatt en dårlig sesong i år, og ligger nå 3. sist i Eliteserien. Dermed var det to desperate lag som begge er i poengnød som møttes til kamp på Marienlyst Stadion. Kampen endte til slutt 3-3 etter et sluttdrama uten like hvor det kom 2 mål i mellom 88 og 91 minutter spilt.

Selv om RBK kunne hatt like mye bruk for poengene som Strømsgodset endte det dessverre med kun 1 poeng i denne serierunden. Sånn situasjonen er nå så er Rosenborg 1 poeng bak 3. plassen som vil være med på å gi dem Europaliga-spill neste år. Dette er det som muligens står høyest på prioriteringslista til klubben, og det har både treneren til RBK og Helland uttalt seg om i VG.

Følg med videre på denne siden utover uken for våre tanker og innblikk både før og etter kamp for Europaliga-kampen mot Sporting CP.

tps://twitter.com/4pils1pizza/status/1188560654929715200?s=21&fbclid=IwAR1-MWbYQDoTtXJ2qDGr9vk7LmLsZb5jNS11_My0VYc9pTmOl1RUcMKt27c


Foto: NTB Scanpix

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *