Kommende kamper

Rosenborg – Sporting

Ole Martin Wold / NTB scanpix

Etter en reise ned til de sydligere strøk er det nå på tide å invitere de lite værvante portugiserne opp til kulda i nord. Hittil i gruppespillet har sporting 6 poeng, mens RBK har 0. Hvis RBK skal ha en mulighet i ligaen må enten PSV eller Sporting tape resterende kamper og lask må få en seier, en uavgjort og ett tap. Oddsen for kveldens kamp er satt til H, 2,75 B, 2,60. Oddsene er altså ganske jevne og vi tror at vi kan vinne hvis RBK velger å stille med den beste troppen. Som skrevet om i tidligere innlegg fikk RBK seg en boost etter vinnet mot Molde og ser nå ut til å ha bedre forutsetninger for å takle det raske tempoet i Europaligaen.

Neste spørsmål er selvsagt om Horneland velger å satse på europaligaen, selv om sjansene for å komme videre er minimale. Som vi så etter forrige kamp mot sporting fikk RBK opp tempoet etter hvert i kampen, og dro med seg dette til moldekampen som de vant – nettopp fordi de opprettholdt et raskt tempo på spillet. Det kan være lurt av Horneland å benytte muligheten i Europaligaen til å forberede og tilrettelegge for økt kvalitet på spillet inn mot Eliteserien. Med europakamper i bakhånd vil RBK muligens få en langt større sjanse for å forbedre plasseringen sin i ligaen. På den andre siden kan Europaligaen slite ut spillerne og bringe dårlig moral innad i gruppa. Det blir svært spennende å se hvilken strategi Horneland har valgt når Sporting kommer til Lerkendal i kveld. Vi forventer alle på kamp og gleder oss til en match med høy kvalitet. Vi håper at Rosenborg er klar for å snu dette og tar seieren i kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *