Kommende kamper

Innspurt i Eliteserien

Ukene har gått siden Rosenborg gikk på enda et tap mot Sporting CP på hjemmebane i Trondheim. De måtte vinne denne kampen om de skulle ha noe sjanse for avansement i det hele tatt. I mellomtiden av denne kampen har det vært landlagspause, og Norge har spilt de to gjenværende kampene i EM-kvalifiseringen. Begge kampene endte med seier for Norge, men det holdt kun til en 3.plass i gruppa som resulterer i at eneste måten vi kan komme ss til EM er via Nations League som spilles i mars.

Det har også blitt spilt to ligarunder i Eliteserien, hvor RBK har hatt to svært viktige kamper for å kunne karre seg opp på 3. plassen. Kampen mot Bodø/Glimt endte som en 5 målsthriller, hvor RBK klarte å stikke av med seieren med 3-2 målet i sluttminuttene. I går spilte de enda en viktig kamp mot viking som endte med uavgjort, og et poeng for Rosenborg. Det er utrolig jevnt på topp 3 i eliteserien, og RBK er nødt til å havne på 3. plass for å ha mulighet til å spille europaliga neste år. Sånn tabellen ser ut nå, så har ODD(ligger på 3.plass) 52 poeng, og RBK har 49. Det vil si at Odd må tape sin neste kamp og RBK må vinne om det skal bli Europaligaspill på de neste sesong, siden det er siste serierunde i denne sesongen.

For RBK sin del vet vi at det ikke blir mer europaligaspill denne sesongen, og det ligger an til at det ikke blir det neste sesong heller. De ligger også an til å sette en historisk rekord, på totalt antall kamper tapt på rad i europaligaen. Vi får håpe at dette ikke blir tilfelle, og at de klarer å slå LASK Linz førstkommende torsdag. Følg med videre på denne bloggen videre i uka for oppdatering før og etter kamp.

Vi ønsker din tilbakemelding, så derfor hadde vi satt stor pris på om dere hadde svart på denne undersøkelsen: https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_ezJWEEdBqMgxtPf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *