Kommende kamper

Rosenborg – LASK Linz

Det nærmer seg slutten av det som skulle være et fotballeventyr for RBK. For med tap hjemme mot Sporting CP ble det satt en stopper for håpet om videre Europa-spill. De to resterende kampene for RBK vil handle om å spille for å beholde æren til sitt klubbrykte. Hvis de taper de to neste kampene, vil de sette en historisk rekord på antall tapte kamper på rad i Europaliga sammenheng.

Den nest siste kampen spilles i morgen kl 21, hvor det er LASK Linz som gjester ærverdige Lerkendal. Sist runde maktet de å slå PSV på hjemmebane 4-1, som utgjør at de per nå ligger på 2. plass i gruppen. De har også hatt en stabil form i serien hjemme i Østerriket, hvor de ligger kun et poeng bak Red Bull Salzburg.

Vi håper for Rosenborg sin del at de klarer å prestere sånn at den ydmykende rekorden ikke blir en realitet. Følg med her etter kampen på torsdag for analyse av kampen. Som Nils Arne Eggen ville sagt: «Æ har itj no’ mer å sei i dag, æ!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *